Bouwbedrijf

Deze klant heeft gekozen voor een aluminium inrichting van Aluca, 4mm berken fenol wandpanelen en een vloer met antislip toplaag. Waar D-gaten zijn in gefreesd om de originele sjorogen bruikbaar te houden. Verdere opties van de inrichting zijn lades, geïntegreerde assortiment koffers, hygiëne set, uittrekbare bankschroefhouder, led verlichting en een Victron omvormer.

Lees meer

Installatietechniek

Dit is een op maat gemaakte ID-flex inrichting van Bedrijfswageninbouw, bestaande uit een bodemladesysteem met 5 compartimenten, 4 verschillende stellingen waaronder één met geïntegreerde assortimentsdozen en een ladingszekeringshoek.

Lees meer

Kozijnen leverancier

Deze combinatie inrichting van Bedrijfswageninbouw bestaande uit het eigen ID-flex en de producten van Allsafe voor het gebruiksvriendelijk en veilig vervoeren van verschillende producten. Volledige wandbekleding en rails verzonken in de vloer gemaakt met antislip toplaag. Compleet afgewerkt met een opstap trede voor het optimaal in en uitstappen van uw voertuig.

Lees meer

Konstruktiebedrijf

Dit voertuig is voorzien van Aluca aluminium inrichting afgewerkt met wandpanelen en een vloer met antislip toplaag. Ook aan de stroomvoorziening is gedacht met een Victron omvormer geplaatst met wandcontactdozen bij een schap bedoeld voor het opladen van accu’s.  

Lees meer