Vloeren en Wanden

Altijd professioneel advies

Kortste Levertijd

Beste prijs-kwaliteit

Uw bedrijfswagen optimaal afgewerkt en beschermd door Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting

Natuurlijk wilt u een optimale inbouw van uw nieuwe bedrijfswageninrichting! En ook zo dat u er perfect mee en in kan werken. Maar daarvoor heeft u vloeren en wanden nodig, voordat die inrichting ingebouwd kan worden. Dat kunnen wij uitstekend voor u regelen; maar dat niet alleen. Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting BV levert daarnaast ook tussenwanden, vloeren en andere vormen van afwerking. Van alle markten thuis dus.

Wij hebben dus voor iedere bedrijfswagen de passende vloer- en wandbekleding. U kunt kiezen of u deze uit hout of aluminium wilt laten maken. Deze zeer duurzame materialen zorgen voor een auto die er opgeruimd uit ziet; en ze gaan beschadiging van de carrosserie tegen. Wij voorzien alle vloeren bij de deuren van geanodiseerde aluminium randafwerking en we leveren ze inclusief kit- en montageset.

Vloerbekleding

Hierin heeft u de keuze uit twee vormen te weten:

  •     antislip vloerpaneel
  •     aluminium tranenplaat

De vloeren maken wij zo veel mogelijk uit één stuk; daarnaast leveren wij u ook een kitset om de vloer rondom vochtdicht af  te kitten en een montageset. De montage is door de voorgeboorde montagepunten immers een koud kunstje. Om overmatige slijtage bij de instap van uw bedrijfswagen te voorkomen voorzien wij de vloerplaten bij de deuropening van een geanodiseerde aluminium randafwerking. Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting kan ook de montage van de vloer voor u doen.

Bent u benieuwd of wij voor uw bedrijf een pasklare oplossing hebben? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons bereiken via het contactformulier of u kunt direct telefonisch contact opnemen met  058 288 4110

Wandbekleding

Ook hierin heeft u de keuze uit twee verschillende vormen:

  •     berken fenol multiplex
  •     aluminium perfoplaat

Voor optimale afwerking en bescherming kunnen wij de platen goed naar de vorm van de laadruimte omzetten. Wanneer de wagen van een ontluchting in de zijwanden voorzien is, houden we daar zoveel mogelijk rekening mee. Ook de onderkant van de deuren wordt standaard mee bekleed; maar wij kunnen de deuren natuurlijk ook tegen een vrij geringe meerprijs volledig bekleden.

Tussenwanden

Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting kan voor alle soorten auto’s een tussenwand op maat maken; heeft u een iets ruimere cabine nodig of wilt u een wand zonder of juist mét een ruit, wij realiseren al uw wensen. Zelfs een tussenwand met een schuifdeur is mogelijk. Uw mensen kunnen dan zonder problemen in één keer vanachter het stuur naar het werkplaatsdeel van de auto doorlopen.

Bent u benieuwd of wij voor uw bedrijf een pasklare oplossing hebben? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons bereiken via het contactformulier of u kunt direct telefonisch contact opnemen met  058 288 4110

Service & contact

We staan 24/7 voor je klaar

Vragen over dit product?