Elektrische systemen

Altijd professioneel advies

Kortste Levertijd

Beste prijs-kwaliteit

U heeft voor de inrichting in uw bedrijfswagen elektriciteit nodig; dat moet absoluut veilig zijn. Daarnaast mag ook de accu van uw bedrijfsauto of bestelbus natuurlijk niet leeg raken door dat elektriciteitsgebruik achterin. En sommige bedrijfswagens moeten die elektriciteit ook gebruiken voor bijvoorbeeld werklampen, lichtbalken, zwaailichten of interieurverlichting in of aan de wagen. Dan zit u met de elektrische systemen van Victron Energy goed. Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting kan u die leveren en ook uitstekend voor u inbouwen. Zowel voor 230 als voor 380 Volt.

Victron Energy

Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting BV werkt met producten van Victron Energy; wij vinden het erg belangrijk, dat onze klanten snel, bekwaam en lokaal worden geholpen. Het servicenetwerk Victron is daar dan ook op ingericht. En de producten zijn betrouwbaar; veel producten hebben namelijk tientallen jaren zonder enig probleem dienst gedaan in veeleisende situaties.

Victron Energy verkoopt onder andere omschakelkasten, sinus lader/omvormers, sinus omvormers, acculaders DC/DC omvormers en nog heel veel meer. Het bedrijf heeft een grote reputatie met haar technische innovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Haar producten worden wereldwijd beschouwd als de beste keuze voor onafhankelijke elektrische energievoorziening. Victron Energy is daarin ook de wereldleider. Daarnaast biedt het bedrijf oplossingen voor andere industriële en commerciële toepassingen. Wij bouwen ze ook voor u in, als u dat wilt; en dat doet echt lang niet elke inbouwer van bedrijfswageninrichtingen.

Bent u benieuwd of wij voor uw bedrijf een pasklare oplossing hebben? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons bereiken via het contactformulier of u kunt direct telefonisch contact opnemen met  058 288 4110

Service & contact

We staan 24/7 voor je klaar

Vragen over dit product?