Houten Bedrijfswageninrichting

Altijd professioneel advies

Kortste Levertijd

Beste prijs-kwaliteit

Houten bedrijfswageninrichting van ID-Flex: het voordelige alternatief

Wilt u veel stellingen voor een erg aantrekkelijke prijs? En daarbij diepe schappen van 25 à 30 cm?  En dan ook nog eens aluminium versteviging- en stootstrippen? Denk dan eens aan onze eigen ID-Flex bedrijfswageninrichting. Een kwaliteitsproduct eerste klasse. En zelfs blijvend verstelbaar. Door de hoge achterzijde van het schap heeft u geen achterwand nodig.

De fenol gecoate plaat zal voor u schimmelplekken voorkomen. En wij doen de montage in onze eigen werkplaats in Leeuwarden ook nog eens gratis. Een speciale service voor onze klanten. Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting BV doet dat natuurlijk met haar eigen merk ID-Flex heel graag voor u.

Bent u benieuwd of wij voor uw bedrijf een pasklare oplossing hebben? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons bereiken via het contactformulier of u kunt direct telefonisch contact opnemen met  058 288 4110

  

De voordelen van ID-Flex op een rij:

  •     veel stelling voor een lage prijs
  •     kwaliteitsproduct eerste klasse
  •     blijvend verstelbare schappen
  •     alu verstevigings- en stootstrippen
  •     geen achterwand door achterzijde
  •     diepe schappen van 25 t/m 45 cm
  •     schappen inclusief antislipmatten
  •     fenol coating voorkomt schimmel
  •     ook zeer snel koppelbare stellingen
  •     gratis montage in onze werkplaats

ID-Flex kunt u krijgen in de standaard maten 60, 80, 100 en 125 cm zo wel breed als hoog. Andere maten of wensen? Leg ze aan ons voor en wij komen vast en zeker tot een voor u geschikte oplossing. Het lukt ons bijna altijd; en kunnen we het niet, reken er dan maar op, dat het ook echt niet kan!

Deze bedrijfswageninrichting is gemaakt van Fins berken; de fenol gecoate plaat is erg geschikt voor onder meer wandstellingen en bodembakken met laden. De bodembakken zijn voorzien van een antislip toplaag. De wandstellingen zijn modulair en ook leverbaar met hoge schappen, wielkastkleppen, opbergbakken. En bij de gekoppelde wandstellingen ook nog eens met een langgoed bak.

Ten slotte

Onze ID-Flex bedrijfswageninrichting maken wij van degelijk hout, een harde toplaag (van fenolcoating) en aluminium stootranden. Een systeem gemakkelijk toepasbaar in alle soorten bedrijfswagens. En ook gemakkelijk te koppelen. Daarnaast is ons systeem zonder enig probleem met alle hier boven genoemde accessoires uit te breiden. Ons inbouwsysteem is uit voorraad leverbaar voor heel Nederland. Tot uw dienst willen we van Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting BV maar zeggen.

Bent u benieuwd of wij voor uw bedrijf een pasklare oplossing hebben? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons bereiken via het contactformulier of u kunt direct telefonisch contact opnemen met  058 288 4110

Service & contact

We staan 24/7 voor je klaar

Vragen over dit product?