Beks Bodemladesystemen

Altijd professioneel advies

Kortste Levertijd

Beste prijs-kwaliteit

U heeft behoefte aan extra en een ook overzichtelijke bergruimte? En u wilt een vrije en vlakke laadvloer beschikbaar houden? Bij traditionele verticale inrichtingen heeft u vaak alleen de twee zijwanden om meer zaken op te bergen. Maar moet u tijdelijk of structureel veel extra goederen vervoeren, dan kan dit alleen in het middenpad; daardoor wordt de doorgang en een gedeelte van de lading aan de zijkant(en) in uw bedrijfswagen geblokkeerd. Maar dat kan veel beter.

Dat kan met de zogenaamde bodemladesystemen. Hierdoor blijft de hele laadvloer voor u volledig toegankelijk. Met lange en zeer stevige laden haalt u uw materialen en uw gereedschappen naar u toe. U benut het laadvolume van uw wagen op die manier optimaal. Doordat de laden naar buiten schuiven, heeft u altijd een perfect overzicht op de totale inhoud. De volledig uittrekbare lades bieden bergruimte voor onder meer mappen, losse onderdelen, koffers en gereedschap. Boven de laden blijft een vlakke en vrije laadvloer beschikbaar voor de veel grotere goederen.

Beks houdt zich al sinds 2002 bezig met het efficiënter inrichten van bedrijfswagens. Vooral uit de installatiebranche is er veel vraag naar dergelijke inrichtingen. Daarom zijn een aantal bedrijven uit deze branche ook betrokken bij de ontwikkeling van het Beks bodemladesysteem. Het resultaat is een bedrijfswageninrichting, die aan uw eisen voldoet, maar daarnaast ook nog veel andere voordelen heeft te bieden.

De voordelen van het Beks systeem:

  • veel bergruimte met behoud van vrije laadvloer
  • is horizontaal in uw bedrijfswagen geplaatst
  • lange stevige laden tot 165 centimeter lang
  • maximaal belastbaar tot wel 100 kilogram
  • u haalt materialen/gereedschappen naar u toe
  • gewicht direct boven laadvloer: betere wegligging
  • de gehele laadvloer blijft voor u toegankelijk
  • de laden schuiven voor u mooi naar buiten toe
  • het systeem is licht in gewicht en zeer degelijk
  • altijd een perfect overzicht op de totale inhoud

Bent u benieuwd of wij voor uw bedrijf een pasklare oplossing hebben? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons bereiken via het contactformulier of u kunt direct telefonisch contact opnemen met  058 288 4110

Boven op de verhoogde vloer kunt u altijd grotere goederen leggen, zonder dat ze de rest van uw lading blokkeren of u in de weg liggen. Daardoor is het gewicht van uw lading ook beter over de gehele wagen verdeeld. Het zwaartepunt in de wagen komt dan lager te liggen. Dit komt de rijeigenschappen ten goede. Wij leveren een lichtgewicht inrichting voor uw bedrijfswagen, omdat die van aluminium is. U kunt zo uw laadvermogen benutten waar het voor nodig is: vervoeren van al uw materialen.

Uw bedrijfswagen zelf inrichten?

Wil je zelf je bedrijfswagen online inrichten? Ga dan geheel vrijblijvend aan de slag in onze online wizard. Hierin kun je op eenvoudige wijze aangeven hoe jouw optimale bedrijfswageninrichting eruitziet.

Bent u benieuwd of wij voor uw bedrijf een pasklare oplossing hebben? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons bereiken via het contactformulier of u kunt direct telefonisch contact opnemen met  058 288 4110

Service & contact

We staan 24/7 voor je klaar

Vragen over dit product?