Aluca Aluminium Bedrijfswageninrichting

Altijd professioneel advies

Kortste Levertijd

Beste prijs-kwaliteit

U wilt een functionele inrichting van uw bedrijfswagen; en daarmee efficiënt werken. Maar ook brandstof besparen en natuurlijk extra laadvermogen. Die functionele inrichting moet echt veilig zijn en een lange levensduur hebben. Dan zit u bij ons helemaal goed.

Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting werkt samen met Aluca, leverancier van aluminium bedrijfswageninrichtingen; volgens ons echt de beste op dit terrein. Uw investering in Aluca betaalt zich zeker terug.

Zit u elke dag op de weg, dan weet u als geen ander hoe belangrijk lichtgewicht, ruimte en kwaliteit voor uw mobiele werkplek zijn. Bovendien is uw bedrijfswagen onderdeel van uw visitekaartje naar de klant; die moet er dus representatief uit zien. En u wilt natuurlijk zoveel mogelijk vervoeren, zonder dat uw bedrijfswagen topzwaar wordt. De kosten mogen daardoor ook niet stijgen. En uw auto moet wel uitermate veilig blijven. Dat kan allemaal met onze aluminium bedrijfswageninrichting.

Bent u benieuwd of wij voor uw bedrijf een pasklare oplossing hebben? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons bereiken via het contactformulier of u kunt direct telefonisch contact opnemen met  058 288 4110

Aluca ladensysteem

Aluca beschikt over veel kennis en een enorme ervaring; op basis daarvan ontwikkelde het bedrijf een materiaal, dat qua stijfheid ongekend is. Door de mooie eigenschappen van dat materiaal is het systeem tot wel 50% lichter. Zo maakt Aluca het mogelijk een perfect passende inrichting te produceren; en de beschikbare ruimte wordt optimaal benut. Voor u als gebruiker voldoet dit Aluca-systeem zo aan alle eisen.

De voordelen van Aluca nog even op een rij:

  •     meer dan 50% lichter
  •     minder brandstof nodig
  •     meer laadvermogen
  •     veel minder slijtage
  •     tot acht jaar garantie
 •     beter voor het milieu

Het eigen ontwerp van Aluca heeft ook een positief effect op de rijeigenschappen van uw bedrijfsauto. Dat komt door het torsie werend ontwerp, de bewegende delen en het lage totaalgewicht. Dat verhoogt de veiligheid voor de bestuurder. De roestbestendige aluminiumlegering, hoge productiestandaard en grote kwaliteit garanderen de langere levensduur van deze inrichtingen. Investeren in Aluca verdient zich zelf dus terug door de lagere bedrijfskosten.

Economische voordelen van een aluminium bedrijfswageninrichting

Onze aluminium inrichting voor bedrijfswagens wordt doorontwikkeld op het hoogste niveau; de ontwerpers van Aluca hebben daarvoor de technische kennis, de ervaring en het oog voor praktische toepassingen paraat. Zo wordt vanuit de eerste schets een flexibel en doordacht bedrijfswageninrichtingssysteem ontwikkeld. Aluca blijft ook innoveren. Dit om vanuit het allereerste  uitgangspunt, lichte en stabiele inrichtingen voor bedrijfswagens fabriceren, dit complexe product steeds maar weer te verbeteren.

Het voordeel van een aluminium bedrijfswageninrichting:

Even een rekenvoorbeeld
kilometers per jaar: 30.000
gebruiksduur: 4 jaar
gewichtsbesparing: 150kg
brandstofprijs: €1,32 (incl. btw)
brandstofprijs: €1,10 (excl. btw)
120.000 km x 1 liter/100 km = 1.200 liter x € 1,32 = € 1.580 (incl. BTW) 120.000 km x 1 liter/100 km = 1.200 liter x € 1,10 = € 1.320 (excl. BTW) extra besparing op slijten van banden, remmen en schokbrekers: € 150
totale besparing per voertuig: € 1.470 (exclusief BTW)

Het nieuwe Systeem Aluca biedt niet alleen standaard modules, maar ook variabel te plannen onderdelen. Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting BV kan zo voor u inspelen op al uw wensen. De innovatieve oplossingen van Aluca kunnen we ook in uw inrichting verwerken. Zoals u dat wilt. De tijdloze stijl en het minimalistisch gebruik van kleuren geven ons nog veel meer mogelijkheden om u van dienst te zijn.

Bent u benieuwd of wij voor uw bedrijf een pasklare oplossing hebben? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons bereiken via het contactformulier of u kunt direct telefonisch contact opnemen met  058 288 4110

Service & contact

We staan 24/7 voor je klaar

Vragen over dit product?