Vancare metalen Bedrijfswageninrichting

Altijd professioneel advies

Kortste Levertijd

Beste prijs-kwaliteit

Zoekt u als ondernemer, eigenaar én directeur, wagenparkbeheerder of zelfstandige zonder personeel een nieuwe metalen inrichting voor uw bedrijfswagen? Vancare is dan dé oplossing. Het Vancare-systeem is overzichtelijk en veilig. Alles heeft zijn vaste plaats en dat geeft dus veel tijdsbesparing. De inbouw is mogelijk in elk type wagen. De inrichting is poeder gecoat en krasbestendig. Vancare is een volledig modulair systeem: u kunt dus ieder onderdeel apart door ons laten aanbrengen.

Uw eigen servicevoertuig is natuurlijk niet zomaar een bedrijfswagen; eentje waarvan u de laadruimte simpelweg vult met onderdelen en uw gereedschap. Die mooi ingerichte laadruimte zorgt voor efficiëntie, veiligheid en extra motivatie bij uw personeel. De inrichting van Vancare heeft een professionele uitstraling; dat werkt imago verhogend voor uw bedrijf. Vancare is daarnaast TÜV/GS gecertificeerd en wordt geproduceerd met ISO-9001. Het systeem heeft ook glansrijk de Europese crashtest doorstaan; daarom bieden wij u volledige garantie op alle bewegende onderdelen van het Vancare systeem. En dat maar liefst drie jaar lang!

Alle voordelen van Vancare op een rij:

 •     zeer overzichtelijk en veilig
 •     alles heeft zijn er zijn vaste plaats
 •     over(in)bouw in elk type wagen mogelijk
 •     poedergecoat dus ook krasbestendig
 •     laden/koffers automatisch vergrendeld
 •     uitneembare koffers: lading hanteerbaar
 •     volledige uittrekbare telescoopgeleiders
 •     afsluitbare modules met cilinder slot
 •     volledig modulair systeem: inwisselbaar
 •     professionele uitstraling: beter imago

Bent u benieuwd of wij voor uw bedrijf een pasklare oplossing hebben? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons bereiken via het contactformulier of u kunt direct telefonisch contact opnemen met  058 288 4110

Vancare bedrijfswageninrichting

Aan de inrichting van uw bedrijfswagen stelt u natuurlijk hoge eisen. Het is belangrijk, dat het systeem zo wel veilig als duurzaam is. En u moet er ook van op aan kunnen, dat er bij een aanrijding geen ernstige gevolgen zijn voor zowel de bestuurder als de eventuele bijrijder. Er mag dus in de laadruimte niets gebeuren; absoluut veilig. En ook duurzaam, want u wilt uw nieuwe inrichting natuurlijk vele jaren kunnen gebruiken. U wilt er uiteraard lang van genieten. De Vancare inrichting is dan ook voor de langere duur vervaardigd. Bovendien zijn de flexibel in te zetten onderdelen gemakkelijk naar andere autotypes over te zetten. Grote kans, dat u de zo efficiënt opgebouwde inrichting van de ene opnieuw in de volgende bestelwagen kunt gebruiken.

Vancare systeemoverzicht

Vancare altijd een oplossing

Professionele bedrijfswageninrichtingen vormen de basis voor een opgeruimde auto; bovendien is de inrichting ook praktisch ontworpen. Voor klein materiaal of vrijwel elk stuk gereedschap is er een schap, kast of onderdeel beschikbaar. Zo is uw auto altijd netjes en overzichtelijk. De ruimte in uw bestelauto benut u zo optimaal. Opbergen en terugvinden was nog nooit zo eenvoudig.

Orde en overzicht leveren een belangrijke bijdrage aan sneller en efficiënter werken. Daardoor krijgt u een hoger dagelijks rendement. Kasten, deuren, luiken, lades, rekken, werkbladen, koffers, even zo makkelijk bouwen wij de laadruimte van uw bestelwagen om tot een mobiele werkplek. U bespaart ook nog eens jaarlijks veel geld door minder tijdverlies en het lagere aantal gereden kilometers.

De gebruikte materialen zijn doordacht en licht waar het licht kan zijn. De materialen bestaan uit ‘high strenght steel’ en slagvast kunststof. Hierdoor ontstaat een van de lichtste metalen inrichtingssystemen, die wij aanbieden. Hoe lager het gewicht, hoe meer u natuurlijk kunt laden. Uiteraard komt de robuuste kwaliteit van uw inrichting niet in gevaar; en er is een optimale veiligheid voor u en de materialen, die u vervoert.

Meer weten? Klik hier voor het contactformulier

Nog lichter

Vancare heeft naast de metalen bedrijfswageninrichtingen ook een nieuwe inrichting met nog maar 25% staal. Deze uitvoering is nu volop leverbaar. In deze ‘lijn’ is de inrichting voor uw bedrijfswagen een stuk lichter. Dat levert u een flink aantal voordelen op.

De voordelen van het lichtgewicht systeem op een rij:

 •     door minder staalgebruik een stuk lichter
 •     sterk waar het moet, licht waar het kan
 •     lichter dus ook minder brandstofverbruik
 •     veel meer laadvermogen beschikbaar
 •     een volledige garantie voor drie jaar
 •     uitneembare koffers: lading hanteerbaar
 •     onbeperkte op- en inbouw mogelijk

De Vancare bedrijfswageninrichting: licht, functioneel en betaalbaar!

Bent u benieuwd of wij voor uw bedrijf een pasklare oplossing hebben? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons bereiken via het contactformulier of u kunt direct telefonisch contact opnemen met  058 288 4110

Service & contact

We staan 24/7 voor je klaar

Vragen over dit product?