Signaal verlichting

Altijd professioneel advies

Kortste Levertijd

Beste prijs-kwaliteit

Zwaaibalk

De high performance no-nonsense LED lichtbalk voor de veeleisende professional.
De RWX is ontwikkelt door Axixtech op basis van de Legion behuizing. De hoogwaardige behuizing heeft zichzelf de afgelopen 4 jaar bewezen uiterst degelijk te zijn. Bij het overgrote deel van onze klanten bleek er behoefte te zijn aan een led lichtbalk met alleen de basisfuncties zoals aan/uit, patroonkeuze en een dim-functie met als eis het ECE R65 certificaat. De RWX ECE R65 led flitsbalk is hier het resultaat van. Met nieuw ontwikkelde LED modules, aansturing en de voeding door middel van 1 kabelboom is dit momenteel de meest verkochte lichtbalk in ons assortiment. Doordat de RWX minder complex is en er gebruik wordt gemaakt van de bestaande Legion behuizing zijn de ontwikkelkosten binnen de perken gebleven wat resulteert in een zeer aantrekkelijke basisprijs.

Mede dankzij het gebruik van de bestaande Legion behuizing is de kwaliteit gegarandeerd en geven wij 5 jaar volledige garantie! De RWX ECE R65 is ook wasstraat bestendig!

Leverbaar in lengtes vanaf 60 tot 184cm.

Bent u benieuwd of wij voor uw bedrijf een pasklare oplossing hebben? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons bereiken via het contactformulier of u kunt direct telefonisch contact opnemen met  058 288 4110

Flitsers en hide away’s

Dankzij de verschillende montagemogelijkheden kunnen wij zonder te boren in de carrosserie van het voertuig de flitslampjes plaatsen. Ideaal om op de hoedenplank of bij de achterruit te monteren zonder dat het zicht wordt belemmerd. Ook ideaal om op de bovenkant van een achterklep/deur van bestel auto’s of personenauto’s te monteren. De meegeleverde bracket is aan te passen aan de hoek van het montage vlak . De lichtopbrengst is zeer fel voor een duidelijke signalering! Geschikt voor montage binnen en buiten het voertuig.

De Hide Away is een zeer kleine flitser en met een hoge lichtopbrengst. ECE R65 goedgekeurd in blauw en oranje. Mooi te verzinken in bijvoorbeeld de bumper, achterklep of buitenspiegel.

Zoeklampen en sirene

Dit is de ideale zoeklamp voor marine & automotive applicaties. Heeft u ‘s nachts goed licht nodig voor het vinden van objecten en bebording in het donker? Dit is een zeer geschikte zoeklamp voor op uw boot of auto. Draadloze afstandsbediening (tot 75 meter) en/of bedrade bediening. Veel gebruikt door beveiligingsbedrijven en overheidsdiensten. Ultra compacte speakers gemonteerd, compleet bediensysteem met geïntegreerde sireneversterker en omroepfunctie voor het aansturen van alle meest voorkomende functies in noodhulpvoertuigen en brandweerauto’s.

Bent u benieuwd of wij voor uw bedrijf een pasklare oplossing hebben? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons bereiken via het contactformulier of u kunt direct telefonisch contact opnemen met  058 288 4110

Service & contact

We staan 24/7 voor je klaar

Vragen over dit product?