Wegenbouw

Franco verzending boven €1000,- (NL)

Kortste Levertijd

Beste prijs-kwaliteit

Bent u veel onderweg dan kent u het probleem: documenten, uw mobiele telefoon, de laptop, pennen, schrijfblokken en alle andere kantoorartikelen, eigenlijk uw hele kantoor moet met u mee. En dat natuurlijk ook nog eens ordelijk. Want een chaos in uw mobiele kantoor, dat kan natuurlijk niet. Onze bedrijfswageninrichting lost dit soort problemen uitstekend voor u op.

Met de ‘Automanager’ heeft u uw mobiele kantoor bij u; u kunt zelfs de laptop van stroom voorzien. En er een kleine printer in kwijt. Gebruikt u de optionele trolley, dan zijn langere afstanden ook geen enkel probleem meer. Die zorgt er namelijk voor dat u de Automanager gemakkelijk meeneemt. En heeft u geen laptop? Dan kunt u uw documenten en andere zaken opbergen in de ’Auto assistent’: compleet met een schrijfblad en een vak voor uw mobiele telefoon, klaar voor direct gebruik.

Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting heeft voor een aantal bedrijven een mobiele kantoorinrichting gemaakt. Wilt u zelf weten of een van onze inrichtingen voor u geschikt is, neem dan telefonisch of via het contactformulier met ons contact op. Zodat u de juiste inrichting krijgt. Wij reageren dan zo snel mogelijk op al uw vragen.

Service & contact

We staan 24/7 voor je klaar

Vragen over deze branch?