Vertegenwoordigers

Altijd professioneel advies

Kortste Levertijd

Beste prijs-kwaliteit

‘Nette mensen zijn gewoon te lui om te zoeken’: misschien kent u deze uitdrukking. Hoe dan ook, voor de professionele vertegenwoordiger is een opgeruimd voertuig geen grap. Bent u veel onderweg dan kent u het probleem: documenten, monsters, uw mobiele telefoon, de laptop, pennen, schrijfblokken en andere kantoorartikelen, eigenlijk uw hele kantoor en assortiment moet met u mee. En dat natuurlijk ook nog eens ordelijk. Want een chaos in uw mobiele kantoor, dat kan natuurlijk niet. De bedrijfswageninrichtingen van Douma lossen dit probleem uitstekend voor u op.

Met de ‘Automanager’ heeft u uw mobiele kantoor bij u; u kunt zelfs de laptop van stroom voorzien. En er een kleine printer in kwijt. Gebruikt u de optionele trolley, dan zijn langere afstanden ook geen enkel probleem meer. Die zorgt er namelijk voor dat u de Automanager gemakkelijk meeneemt. En heeft u geen laptop? Dan kunt u uw documenten en andere zaken opbergen in de ’Auto assistent’: compleet met een schrijfblad en een vak voor uw mobiele telefoon, klaar voor direct gebruik.

Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting heeft voor een aantal vertegenwoordigers een mobiele kantoorinrichting gemaakt. Wilt u zelf weten of een van onze inrichtingen voor u geschikt is, neem dan telefonisch of via het contactformulier met ons contact op. Zodat u de juiste inrichting krijgt. Wij reageren dan zo snel mogelijk op al uw vragen.

Service & contact

We staan 24/7 voor je klaar

Vragen over deze branch?