Uitvaart

Altijd professioneel advies

Kortste Levertijd

Beste prijs-kwaliteit

Als er een dierbare overlijdt, volgt voor de nabestaanden een verdrietige tijd. En er moet bovendien in zeer korte tijd veel geregeld worden rond de uitvaart. De familie heeft dan echter al genoeg aan het hoofd. Uitvaartverzorgers ondersteunen en inspireren daarom de nabestaanden bij het organiseren van de begrafenis of crematie. De hele afscheidsweek lang. En via de verzekeringen proberen zij dit afscheid betaalbaar te maken en ook te houden.

Maar ook een uitvaartverzorger heeft vanzelfsprekend baat bij een goed en efficiënt ingerichte verzorgingswagen; wij hebben voor een aantal uitvaartverzorgers die wagens ingericht. Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting is daarin een van de voorlopers. Het inrichten van die wagen voor de uitvaartverzorging is namelijk een van onze speerpunten. Zodat u goed ‘uitgerust’ op weg kunt.

Op de foto’s hieronder ziet u de inrichting van een verzorgingswagen, zoals wij die voor diverse uitvaartverzorgers, onder meer Yarden en Jouke Hoekstra, hebben gemaakt. Wilt u zelf weten of een van onze inrichtingen voor uw verzorgingswagen geschikt is, neem dan met ons contact op per telefoon of via het contactformulier. Wij reageren dan zo snel mogelijk op al uw vragen.

Service & contact

We staan 24/7 voor je klaar

Vragen over deze branch?