Servicewagens

Altijd professioneel advies

Kortste Levertijd

Beste prijs-kwaliteit

Vrijwel elke vakman heeft tijdens het werk onderdelen, zoals schroeven, zekeringen, fittingen en spijkers nodig; dat geldt natuurlijk ook voor de servicewagens. Daarvoor hebben wij vele mogelijkheden om al deze materialen goed te sorteren en veilig te vervoeren. Onze boxen en koffers zijn hier ideaal voor, want u kunt ze met handige inzetbakjes en vakverdelingen nog weer verder onderverdelen. Zo is alles veilig opgeborgen en voor u direct bij de hand. Voor het verlenen van een goede service!

Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting heeft voor een groot aantal servicebedrijven de wagens ingericht, vaak met de superlichte Aluca-inrichting. U kunt daardoor veel meer inladen voordat uw servicewagen aan het maximale gewicht toekomt. Elke klus blijft anders en vraagt om een professionele aanpak.

Uw eigen bedrijfswageninrichting moet op maat gemaakt zijn om de behoeften voor uw servicewagen te kunnen vervullen. Op de foto’s hieronder kunt u daarvan enkele voorbeelden zien. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk op al uw vragen reageren.

Service & contact

We staan 24/7 voor je klaar

Vragen over deze branch?