Petrochemie

Altijd professioneel advies

Kortste Levertijd

Beste prijs-kwaliteit

In de Petrochemische branche is een van onze opdrachtgevers Mokobouw. Dit bedrijf is al meer dan tachtig jaar de totaalleverancier voor de petrochemische industrie. Zij is daarin inmiddels echt een begrip geworden. Het bedrijf voorziet de oliemaatschappijen, de oliehandelaren, de transportondernemingen, defensie en de overheid in Nederland van materialen rond brandstofopslag, service en verkoop.

Het bedrijf heeft meer dan honderd medewerkers; met vestigingen in Heerenveen, Bergschenhoek en ‘s-Hertogenbosch beschikt Mokobouw dus over een landelijk dekkend installatie- en servicenetwerk; altijd bij u in de buurt. En daarin schuilt nu ook precies de kracht van het bedrijf. Mokobouw, uw partner voor alles wat u kunt bedenken rondom tanken. Zelfs met de betaalsystemen voor tankstations: voor alle bemande én onbemande met een buitenpaal, waar uw klanten zelf kunnen betalen.

Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting heeft voor Mokobouw een aantal servicewagens ingericht, zoals u op de foto’s hieronder kunt zien. Wilt u zelf weten of een van onze inrichtingen ook voor uw bedrijfswagen geschikt is, neem dan per telefoon met ons contact op of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk op al uw vragen reageren.


Service & contact

We staan 24/7 voor je klaar

Vragen over deze branch?