Overheden

Altijd professioneel advies

Kortste Levertijd

Beste prijs-kwaliteit

Gemeenten, provincies, waterschappen en de politie, allemaal willen ze hun zaakjes goed voor elkaar hebben; al deze overheidsinstanties zien natuurlijk de voordelen van een professionele bedrijfswageninrichting. Bijvoorbeeld de politie: tijdens hun hectische werkdagen is het fijn als alles netjes en veilig in de wagens opgeborgen is. Daarvoor hebben we een zeer geschikte bedrijfswageninrichting. Alles is daarin direct voor handen en heel gemakkelijk te pakken.

Of de provincie: Fryslân wilde voertuigen die het milieu veel minder zouden belasten. Rijdend op aardgas/biogas of op Euro 5 dieselmotoren. Om het verbruik van die wagens te drukken, leverde Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting de super lichte aluminium Aluca bedrijfswageninrichting. Daardoor belasten deze voertuigen van de provincie Fryslân het milieu nog veel minder. Op dit project van de Provincie Fryslân zijn wij dan ook uitermate trots. En ook nog een inrichting voor de provinciale bedrijfswagens die beter voor het milieu is.

Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting heeft voor een aantal overheden bedrijfswagens ingericht, zoals u op de foto’s hieronder kunt zien. Wilt u zelf weten of een van onze inrichtingen voor uw bedrijfswagen geschikt is, neem dan telefonisch met ons contact op of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk op al uw vragen reageren.


Service & contact

We staan 24/7 voor je klaar

Vragen over deze branch?