Koeriers

Altijd professioneel advies

Kortste Levertijd

Beste prijs-kwaliteit

Meer en meer werknemers gaan de laatste jaren als zelfstandige verder; vooral het aantal koeriers stijgt snel. Dat komt natuurlijk met name door de enorme opkomst van de webwinkels. Daardoor neemt het vervoer van pakketten gigantisch toe. PostNL zoekt daarvoor zelfstandige ondernemers, die dat vervoer voor hen kunnen uitvoeren. De zogenaamde PostNL subcontractors. Maar u moet als zelfstandige koerier dan natuurlijk wel over de juiste inrichting voor uw bedrijfswagen beschikken.

Eentje die alle soorten pakketten aan kan; en dat doet ons ’Flapschapsysteem’! Het voldoet aan elke eis die u er als koerier aan stelt. Gemakkelijk in te stellen en snel te installeren, zodat u er vlug mee kunt gaan werken. Onze Flapschap neemt maar weinig ruimte in, maar garandeert wel maximaal gebruik van uw laadruimte. Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting heeft twee mooie uitvoeringen om uw bedrijfswagen voor dat pakketvervoer geschikt te maken; ze zijn van aluminium.

  • Uitvoering 1: voor de Peugeot Boxer, Volkswagen Crafter, Renault Master, Opel Movano, Mercedes Sprinter en Ford Transit met schappen van 110/120 cm breed en 50 cm diep (types L2-3-4/H2).
  • Uitvoering 2: voor de Renault Trafic, Opel Vivaro, Mercedes Vito en Ford Transit met schappen van 100 cm breed en 40 cm diep.

Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting heeft voor meerdere koeriers bedrijfswagens ingericht, zoals u op de foto’s hieronder kunt zien. Wilt u zelf weten of een van onze inrichtingen voor uw bedrijfswagen geschikt is, neem dan telefonisch met ons contact op of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk op al uw vragen reageren.

Service & contact

We staan 24/7 voor je klaar

Vragen over deze branch?