Elektriciëns

Altijd professioneel advies

Kortste Levertijd

Beste prijs-kwaliteit

‘Nette mensen zijn gewoon te lui om te zoeken’: misschien kent u deze uitdrukking. Hoe dan ook, voor de elektrotechnisch installateur is een opgeruimd voertuig geen grap. Die heeft zijn mobiel magazijn ter plekke nodig. En natuurlijk met de bedrijfswageninrichting, die is afgestemd op zijn werk. Alle gereedschappen en onderdelen veilig en snel bij de hand. Zodat u uw werk snel en goed kunt doen.

Onze rekken voor boxen, flexibele kabelhouders, praktische vastzetsystemen en stevige laden zorgen daarvoor. Een monteur van elektrische installaties, zoals u, maakt zo optimaal gebruik van de ruimte in uw voertuig. Ons systeem laat zelfs zo veel ruimte over, dat u er eventueel ook witgoed in mee kunt nemen. Een adequate bedrijfswageninrichting dus. U kunt zo goed uitgerust voor de aanleg en het onderhoud van elektriciteitsvoorzieningen naar uw klant op weg.

Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting heeft voor vele elektriciëns bedrijfswagens ingericht, zoals u op de foto’s hieronder kunt zien. Wilt u zelf weten of een van onze inrichtingen voor uw bedrijfswagen geschikt is, neem dan telefonisch met ons contact op of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk op al uw vragen reageren.


Service & contact

We staan 24/7 voor je klaar

Vragen over deze branch?