Houten Bedrijfswageninrichting

Houten bedrijfswageninrichting van ID-Flex: het voordelige alternatief

Wilt u veel stellingen voor een erg aantrekkelijke prijs? En daarbij diepe schappen van 25 à 30 cm?  En dan ook nog eens aluminium versteviging- en stootstrippen? Denk dan eens aan onze eigen ID-Flex bedrijfswageninrichting. Een kwaliteitsproduct eerste klasse. En zelfs blijvend verstelbaar. Door de hoge achterzijde van het schap heeft u geen achterwand nodig.

De fenol gecoate plaat zal voor u schimmelplekken voorkomen. En wij doen de montage in onze eigen werkplaats in Leeuwarden ook nog eens gratis. Een speciale service voor onze klanten. Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting BV doet dat natuurlijk met haar eigen merk ID-Flex heel graag voor u.

De voordelen van ID-Flex op een rij:

  •     veel stelling voor een lage prijs
  •     kwaliteitsproduct eerste klasse
  •     blijvend verstelbare schappen
  •     alu verstevigings- en stootstrippen
  •     geen achterwand door achterzijde
  •     diepe schappen van 25 t/m 45 cm
  •     ook diepe lades met ladegeleiders
  •     fenol coating voorkomt schimmel
  •     ook zeer snel koppelbare stellingen
  •     gratis montage in onze werkplaats

Voorbeelden van ID-Flex gekoppelde wandstellingen

ID-Flex kunt u krijgen in de standaard maten 60, 80, 100 en 125 cm zo wel breed als hoog. Andere maten of wensen? Leg ze aan ons voor en wij komen vast en zeker tot een voor u geschikte oplossing. Het lukt ons bijna altijd; en kunnen we het niet, reken er dan maar op, dat het ook echt niet kan!

Wilt u contact? Klik hier voor het contactformulier!

Deze bedrijfswageninrichting is gemaakt van Fins berken; de fenol gecoate plaat is erg geschikt voor onder meer wandstellingen en bodembakken met laden. Ze is voorzien van een antislip toplaag. De wandstellingen zijn modulair en ook leverbaar met hoge schappen, wielkastkleppen, opbergbakken en antislipmatten. En bij de gekoppelde wandstellingen ook nog eens met een langgoed bak.
De hier rechts getoonde wagen heeft een 80 cm assortiments-doosstelling bij de zijdeur. Wij kunnen deze dozen integreren in de stelling. Aan de linkerkant ziet u een gekoppelde ID-FLEX stelling van 180 cm breed. Heeft u andere wensen of wilt u nog andere maten? Leg ze ons voor en wij regelen het voor u. En het lukt ons bijna altijd: kunnen we het niet, reken er dan maar op, dat het ook echt niet kan!

Wilt u meer informatie over ID-Flex? Klik dan hier!

Ten slotte

Onze ID-Flex bedrijfswageninrichting maken wij van degelijk hout, een harde toplaag (van fenolcoating) en aluminium stootranden. Een systeem gemakkelijk toepasbaar in alle soorten bedrijfswagens. En ook gemakkelijk te koppelen. Daarnaast is ons systeem zonder enig probleem met alle hier boven genoemde accessoires uit te breiden. Ons inbouwsysteem is uit voorraad leverbaar voor heel Nederland. Tot uw dienst willen we van Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting BV maar zeggen.