Bouwbedrijven

De bouw is een sector met heel veel verschillende beroepen; zoals natuurlijk de bouwvakker zelf, de dakdekker, de huisschilder en de stukadoor. Maar ook de elektricien, de loodgieter, de metselaar, de timmerman en de tegelzetter. En de afgelopen jaren hebben veel bouwspecialisten gekozen voor zelfstandig ondernemersschap.

Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting heeft voor een groot aantal van deze beroepen de inrichting van de bedrijfswagen verzorgd; daarvan ziet u voorbeelden op onderstaande foto’s. Het betreft hier ladesystemen van BEKS, Aluca en ID-Flex en inrichtingen van Aluca en ID-Flex. Met al die beroepen in de bouw zijn de inrichtingen ook zeer divers; elk beroep vraagt weer om een inrichting met andere accenten.

Om er achter te komen wat het beste bij u past, kunt u contact met ons opnemen. We overleggen dan met u en ontwerpen daarna de geschikte inrichting voor uw bedrijfswagen. Zodat u daarmee goed ingericht op weg kunt. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk op al uw vragen reageren.