Vloeren en Wanden

Uw bedrijfswagen optimaal afgewerkt en beschermd door Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting

Natuurlijk wilt u een optimale inbouw van uw nieuwe bedrijfswageninrichting! En ook zo dat u er perfect mee en in kan werken. Maar daarvoor heeft u vloeren en wanden nodig, voordat die inrichting ingebouwd kan worden. Dat kunnen wij uitstekend voor u regelen; maar dat niet alleen. Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting BV levert daarnaast ook tussenwanden, vloeren en andere vormen van afwerking. Van alle markten thuis dus.

Wij hebben dus voor iedere bedrijfswagen de passende vloer- en wandbekleding. U kunt kiezen of u deze uit hout of aluminium wilt laten maken. Deze zeer duurzame materialen zorgen voor een auto die er opgeruimd uit ziet; en ze gaan beschadiging van de carrosserie tegen. Wij voorzien alle vloeren bij de deuren van geanodiseerde aluminium randafwerking en we leveren ze inclusief kit- en montageset.

CNC gefreesd

Sinds 2013 heeft Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting een eigen CNC frees; dat scheelt een slok op een borrel! Door die ultramoderne freesmachine kunnen wij een optimale pasvorm garanderen. Wanden en vloeren worden geheel automatisch gemaakt; zelfs de bevestigingspunten boren wij al vast voor! Dat zorgt weer voor een uiterst soepele montage van het vloer- of wandpaneel.

Maar dat niet alleen: wij kunnen ook erg snel voor u op de veranderingen in de markt inspelen. En nieuwe modellen of tussentijdse aanpassingen verwerken: één druk op de knop en onze CNC frees kent de nieuwe lay-out. Ook aantallen vormen geen probleem meer voor Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting; alles snel klaar en met de juiste pasvorm en de vanzelfsprekende kwaliteit.

cnc-frees

Vloerbekleding

Hierin heeft u de keuze uit twee vormen te weten:

  •     antislip vloerpaneel en
  •     aluminium tranenplaat

De vloeren maken wij zo veel mogelijk uit één stuk; daarnaast leveren wij u ook een kitset om de vloer rondom vochtdicht af  te kitten en een montageset. De montage is door de voorgeboorde montagepunten immers een koud kunstje. Om overmatige slijtage bij de instap van uw bedrijfswagen te voorkomen voorzien wij de vloerplaten bij de deuropening van een geanodiseerde aluminium randafwerking. Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting kan ook de montage van de vloer voor u doen.

Bedrijfswageninbouw-ID-Flex-Houten-bedrijfswageninbouw (10)

Wandbekleding

Ook hierin heeft u de keuze uit twee verschillende vormen:

  •     berken fenol multiplex
  •     en aluminium perfoplaat

Bedrijfswageninbouw-wandbekleding

Voor optimale afwerking en bescherming kunnen wij de platen goed naar de vorm van de laadruimte omzetten. Wanneer de wagen van een ontluchting in de zijwanden voorzien is, houden we daar zoveel mogelijk rekening mee. Ook de onderkant van de deuren wordt standaard mee bekleed; maar wij kunnen de deuren natuurlijk ook tegen een vrij geringe meerprijs volledig bekleden.

Tussenwanden

Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting kan voor alle soorten auto’s een tussenwand op maat maken; heeft u een iets ruimere cabine nodig of wilt u een wand zonder of juist mét een ruit, wij realiseren al uw wensen. Zelfs een tussenwand met een schuifdeur is mogelijk. Uw mensen kunnen dan zonder problemen in één keer vanachter het stuur naar het werkplaatsdeel van de auto doorlopen.

Wilt u meer informatie over onze (tussen)wanden en vloeren bel of mail ons en wij beantwoorden al uw vragen!