Penny Hydraulics informatie

Autolaadkranen en laadplateau’s

Penny Hydraulics ontwerpt en maakt al meer dan dertig jaar hefoplossingen op maat. In al die jaren heeft Penny Hydraulics een uitgebreide reeks voor op uw voertuigen gemonteerde kranen en plateaus ontwikkeld. Veelal door vragen uit de markt zoals “we hebben iets nodig om……..”. Deze oplossingen voor die kranen en plateaus zijn op hun beurt uiteindelijk marktleidende producten geworden.

De serie Swing Lift kranen begint met capaciteiten van 100 kg en precies op maat gemaakte kraanarmlengtes voor kleine karretjes en gaat tot de modellen met meer dan vier meter reikwijdte en capaciteiten van meer dan 2000 kg. Hoewel de kranen zeer compleet zijn uitgevoerd, kunt u altijd nog extra keuzes maken uit onze uitgebreide optielijsten – handmatig of hydraulisch zwenken, volledig draadloze afstandsbediening, langere pilaar of andere lengte kabels, hydraulische- of elektrische lieren. De Swing Lift kranen zijn speciaal geschikt voor pick-ups, voertuigen met open laadbak, bestelwagens, diepladers en zijn een betrouwbaar hulpmiddel met een jarenlang bewezen duurzaamheid.

De nieuwe Grid Lift voor het liften van putdeksels is speciaal geschikt voor het veilig en efficiënt schoonmaken van putten en goten langs de weg. Daarnaast is er nog een uitgebreide serie laadplateaus met hoge Penny autolaadkranen en laadplateau’scapaciteiten van 250 tot 500 kg. De speciaal aangepaste Load Lift uit deze serie is in gebruik van de postorderbedrijven voor het laden en het lossen van postcontainers; de Side Lift is voor de bandenfabrikanten en de lokale overheid voor afleveringen langs de weg.

De enkel- en meervoudige Step Lift vervangt de treeplanken bij de achterinstap en past in de meeste soorten bestelwagens, terwijl de Easyloader Tail Lift voor de pick-up een hoge capaciteit heeft van maar liefst 500 kg. Deze compacte en zeer duurzame hulpmiddelen bij het laden zijn geschikt voor bijna alle commerciële voertuigen. Ook hiervoor is, waar toepasbaar, een uitgebreide serie opties beschikbaar. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de verschillende staalsoorten zoals aluminium plateaus, draadloze afstandsbediening, klantspecifieke plateaumaten, afrolbeveiliging, omkeersensoren en plateaurelingen.

De gebruikers variëren van eenmanszaken, ZZP-ers met één speciaal uitgerust voertuig tot echt grote fleetowners, zoals de banden- en telecomleveranciers, de belangrijkste spoorweg- en inframaatschappijen en nutsbedrijven, Penny Hydraulics is er trots op dat zij gecertificeerd leverancier is voor een aantal van de grootste autofabrikanten zoals VW, Renault en Nissan. Onze laadoplossingen zijn er dus ook voor elke toepassing!

Wij begrijpen dat u de geruststelling zoekt van een goed georganiseerd onderhoudsprogramma, waarmee u volledig voldoet aan de wetgeving. We kunnen u daarom verschillende uiterst volledige servicepakketten leveren. Met één servicepakket wordt gegarandeerd, dat uw installatie een betrouwbare werking blijft houden gedurende de gehele levensduur. En extra ondersteuning kunnen wij leveren door plaatsing van het laadsysteem in onze werkplaats. Alle producten zijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd onder strenge Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen in onze productiefaciliteit in het Verenigd Koninkrijk.