Overige accessoires

Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting biedt voor alle soorten auto’s complete inrichtingen. Daarnaast geven we u hieronder een overzicht van andere accessoires.

Raamroosters

De roosters maken wij uit een stalen koker met gevlochten binnenwerk; het rooster biedt echt een uitstekende bescherming voor uw waardevolle spullen, die zich in de auto bevinden. Onze raamroosters geven we ook een duurzame coating, zodat ze er lange tijd goed uit blijven zien. Wilt u uw auto voorzien van een achteruitrijcamera? Ook deze camera kunnen wij in het raamrooster inpassen. En dat gaat niet ten koste van uw uitzicht of de inbraak werende werking. En eventuele andere individuele wensen zijn door onze flexibele werkwijze snel te realiseren.

Push- en sidebars

Onze push- en sidebars zorgen niet alleen voor een stoer uiterlijk, maar uw auto is ook optimaal beschermd bij het rangeerwerk; daarbij ziet u natuurlijk wel eens iets over het hoofd. Maar geen nood, in geval van schade hoeft uw auto niet direct voor allerlei dure reparaties naar een schadeherstelbedrijf. Wij vervangen dan simpelweg uw kapotte push- of sidebar. Zo blijft uw no-claim overeind. Veel voordeliger en uw auto behoudt zijn waarde door het schadevrije verleden. Onze push- en sidebars zijn van hoogwaardig RVS; gemakkelijk te onderhouden en ze blijven heel lang mooi.

Imperialen

Voor zaken die u dus niet ín de auto kunt vervoeren! Hiervoor leveren wij Roest Vrij Stalen (RVS) en aluminium imperialen. De oplossing voor vrijwel alle soorten bedrijfsauto’s met een passend materiaal. En de RVS en aluminium imperialen zijn duurzaam: ze blijven dus lang mooi, roesten niet en hebben weinig onderhoud nodig. Wij bieden de volgende accessoires bij uw imperiaal:

  • een geluidswikkel
  • een opsteekrol
  • montagepunt (zwaailamp)
  • een loopplank/opstap
  • sjorbanden met ratel

De imperialen hebben een geluidswikkel; wij kunnen die voor u voorzien van een opsteekrol, een montagepunt voor een zwaailamp, een loopplank en sjorbanden met ratel voor het vastzetten van de lading. Momenteel zijn de aluminium imperialen sterk in ontwikkeling. Bij een aluminium imperiaal wordt het gewicht met de helft teruggebracht: dat is echt het grootste voordeel. U kunt dan op uw imperiaal meer meenemen. Heeft u behoefte aan extra informatie over imperialen of ander advies over bescherming van uw bedrijfswagen? Neemt u dan met ons contact op!

Sjorsystemen

Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting levert ook uw eventuele sjor-ogen; daarmee kunt u uw lading vastzetten, zowel bij in- als bij opbouw. Daarnaast kunnen wij voor dat zelfde vastzetten de wandbekleding van sjorsystemen voorzien. De aluminium perfoplaat wandbekleding bevat hiernaast diverse haken en klemmen voor het ophangen van uw gereedschappen.

Voor meer informatie over onze raamroosters, push- en sidebars, imperialen en sjorsystemen, bel of mail ons en wij beantwoorden al uw vragen!