Bodemladesystemen

U heeft behoefte aan extra en een ook overzichtelijke bergruimte? En u wilt een vrije en vlakke laadvloer beschikbaar houden? Bij traditionele verticale inrichtingen heeft  u vaak alleen de twee zijwanden om meer zaken op te bergen. Maar moet u tijdelijk  of structureel veel extra goederen vervoeren, dan kan dit alleen in het middenpad; daardoor wordt de doorgang en een gedeelte van de lading aan de zijkant(en) in uw bedrijfswagen geblokkeerd. Maar dat kan veel beter.

Dat kan met de zogenaamde bodemladesystemen. Hierdoor blijft de hele laadvloer voor u volledig toegankelijk. Met lange en zeer stevige laden haalt u uw materialen en uw gereedschappen naar u toe. U benut het laadvolume van uw wagen op die manier optimaal. Doordat de laden naar buiten schuiven, heeft u altijd een perfect overzicht op de totale inhoud. De volledig uittrekbare lades bieden bergruimte voor onder meer mappen, losse onderdelen, koffers en gereedschap. Boven de lades blijft een vlakke en vrije laadvloer beschikbaar voor de veel grotere goederen.

Wij werken met drie merken voor bodemladesystemen:

  •     Aluca
  •     Beks
  •     ID-Flex

Aluca onderladensystemen

U wilt veel en overzichtelijke bergruimte in uw bedrijfswagen? Daarvoor geeft ALUCA dimension2 onderladen-systeem de oplossing. De helemaal uittrekbare laden geven bergruimte voor mappen, losse onderdelen, koffers en het gereedschap. En de vlakke en vrije laadvloer blijft voor u boven de laden beschikbaar voor de grotere goederen.

Beks bodemladesystemen

Bij traditionele verticale inrichtingen heeft u vaak alleen de twee zijwanden om zaken op te bergen. Maar moet u tijdelijk of structureel veel extra goederen vervoeren, dan kan dit alleen in het middenpad; daardoor wordt de doorgang en een gedeelte van de lading aan de zijkant(en) in uw bedrijfswagen geblokkeerd. Wij plaatsen het systeem van Beks, in tegenstelling tot veel andere systemen, horizontaal in de wagen.

Met behulp van lange stevige laden haalt u materialen en gereedschappen naar u toe. Deze laden zijn tot 165 cm lang en maximaal belastbaar tot 100 kg. Hiermee blijft de hele laadvloer toegankelijk. U benut het laadvolume van uw wagen zo optimaal. De laden schuiven naar buiten toe, altijd een perfect overzicht op de totale inhoud.

ID-Flex bodemladesystemen

Een goed bodemladesysteem in uw bedrijfswagen, bestelbus, bedrijfsauto en/of bus is erg belangrijk. Zij zorgt voor een optimaal gebruik van de maar zeer beperkte ruimte in uw bedrijfswagen. En ze geven ook nog eens een professionele uitstraling. Op onze bodemladesystemen van ons eigen merk ID-Flex zijn we dan ook bijzonder trots; ons systeem kan goed concurreren met vergelijkbare ‘professionele’ bodemladesystemen van gerenommeerde merken.

Het ‘klussen’ in de bedrijfswageninrichting (het doe-het-zelven) neemt flink toe; maar helaas leidt dit vaak tot grote teleurstellingen. Als u bij ons staat te kijken, lijkt het of een kind de was kan doen. Maar wij hebben wel een jarenlange ervaring. En daarom lijkt het zo gemakkelijk. Maar het tegenovergestelde is eerder waar. Doe dit moeilijke werk dus niet zelf, maar huur ons in.