Aluminium Bedrijfswageninrichting

U wilt een functionele inrichting van uw bedrijfswagen; en daarmee efficiënt werken. Maar ook brandstof besparen en natuurlijk extra laadvermogen. Die functionele inrichting moet echt veilig zijn en een lange levensduur hebben. Dan zit u bij ons helemaal goed.

Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting werkt samen met Aluca, leverancier van aluminium bedrijfswageninrichtingen; volgens ons echt de beste op dit terrein. Uw investering in Aluca betaalt zich dus zeker terug.

De voordelen van aluminium inrichting op een rij:

  • meer dan 50% lichter
  • minder brandstof nodig
  • meer laadvermogen
  • veel minder slijtage
  • tot vijf jaar garantie
  • beter voor het milieu

Bedrijfswageninbouw-system-aluca

Zit u elke dag op de weg, dan weet u als geen ander hoe belangrijk lichtgewicht, ruimte en kwaliteit voor uw mobiele werkplek zijn. Bovendien is uw bedrijfswagen onderdeel van uw visitekaartje naar de klant; die moet er dus representatief uit zien. En u wilt natuurlijk zoveel mogelijk vervoeren, zonder dat uw bedrijfswagen topzwaar wordt. De kosten mogen daardoor ook niet stijgen. En uw auto moet wel uitermate veilig blijven. Dat kan allemaal met onze aluminium bedrijfswageninrichting van Aluca.

Aluca beschikt over veel kennis en een enorme ervaring; op basis daarvan ontwikkelde het bedrijf een materiaal, dat qua stijfheid ongekend is. Door de mooie eigenschappen van dat materiaal is het systeem tot wel 50% lichter. Zo maakt Aluca het mogelijk een perfect passende inrichting te produceren; en de beschikbare ruimte wordt optimaal benut. Voor u als gebruiker voldoet dit Aluca-systeem zo aan alle eisen.

Klik hier om de website van Aluca te bezoeken!

Aluca ladensysteem

Het eigen ontwerp van Aluca heeft ook een positief effect op de rijeigenschappen van uw bedrijfsauto. Dat komt door het torsie werend ontwerp, de bewegende delen en het lage totaalgewicht. Dat verhoogt de veiligheid voor de bestuurder. De roestbestendige aluminiumlegering, hoge productiestandaard en grote kwaliteit garanderen de langere levensduur van deze inrichtingen. Investeren in Aluca verdient zich zelf dus terug door de lagere bedrijfskosten.

Het nieuwe Systeem Aluca biedt niet alleen standaard modules, maar ook variabel te plannen onderdelen. Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting kan zo perfect inspelen op uw wensen. En de innovatieve oplossingen van Aluca kunnen we ook in uw inrichting verwerken. Zoals u dat wilt. De tijdloze stijl en het minimalistisch gebruik van kleuren geven ons nog meer mogelijkheden om u goed van dienst te zijn.

Bent u benieuwd of wij voor uw bedrijf een pasklare oplossing hebben? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Dat kan met Willem Douma of Sjoerd Boersma via telefoonnummer 058 288 4110; u kunt ons natuurlijk ook bereiken via ons contactformulier.