Diensten

‘Als we bij ons zeggen dat iets niet kan, dan kan het ook echt niet!’ Dat is niet voor niets de slogan van Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting. Wij zullen er alles aan doen om het u naar de zin te maken. Met al onze creativiteit en technisch vernuft. Daarom ook die slogan voor het inrichten van uw bedrijfswagen. En gaat het echt niet, dan zullen we u dat ook eerlijk vertellen; maar die situatie maken we maar zeer zelden mee. Meestal lukt het ons om het zo te uit te voeren als u het vraagt!

Douma Bedrijfswageninrichting

Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting is inmiddels niet meer echt ‘nieuw’; we draaien immers al weer enkele jaren om uw bedrijfswagen op maat in te bouwen. Maar nog wel steeds ervaren. Oprichter Willem Douma heeft namelijk vele jaren ervaring in dit bijzondere vak. Met veel oog voor detail, een zeer zorgvuldige afwerking en de eigen kwaliteitsproducten. En ook Sjoerd Boersma weet wat dat betreft echt van wanten. Uw wensen staan ten slotte centraal bij Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting.

De branches waar wij voor werken zijn zeer verschillend. Dat geldt natuurlijk ook voor de merken en de typen bedrijfswagens. Het vraagt vaak om creatieve oplossingen; en soms zelfs hersenbrekende om ze toch passend te maken! Maar het lukt ons altijd.

Gegevens Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting:
Adres: Marsweg 4/6 8938 AM Leeuwarden
E-Mail: info@bedrijfswageninbouw.nl
Telefoon: 058-288 4110
Fax: 058-288 9712

Bent u ook zo benieuwd of wij voor uw bedrijf een pasklare oplossing hebben? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Dat kan met Willem Douma of Sjoerd Boersma via telefoonnummer 058-2884110; u kunt ons natuurlijk ook bereiken via ons contactformulier.

Klik hier voor het contactformulier