Wegenbouw

Waar gemarkeerd wordt weet men de weg. Veiligheid en duidelijkheid boven alles. Dat geldt op openbare wegen én in bedrijfshallen, in magazijnen, op luchthavens, op industriecomplexen, parkeerterreinen en bij verharde sportondergronden. De NWM (Nederlands Wegen Markeerbedrijf) is al sinds 1965 werkzaam in de wegmarkering.

De NWM zit in Oosterwolde (Friesland) en Hengelo (Overijssel) en werkt van daaruit door heel Nederland. Het werk voert NWM voor diverse opdrachtgevers uit, zoals Rijks- en provinciale waterstaat, gemeenten, wegenbouw, aannemers en bedrijven. Alle medewerkers hebben een gespecialiseerde opleiding in de markeertechniek. Ze weten precies welke markeringsmaterialen wanneer én hoe toe te passen.

De NWM heeft een uitgebreid en modern wagen- en machinepark. Voor onderhoud beschikt ze over een eigen werkplaats; hier doet men de eigen vindingen en de verbeteringen aan de machines. NWM is in alle opzichten gecertificeerd en voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden, die voor alle wegmarkeringen vereist zijn.

Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting heeft voor de NWM meerdere bedrijfswagens ingericht, zoals u op de foto’s hieronder kunt zien. Wilt u zelf weten of een van onze inrichtingen voor uw bedrijfswagen geschikt is, neem dan telefonisch met ons contact op of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk op al uw vragen reageren.