Branches

Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting heeft de inrichting voor heel veel ondernemingen in diverse branches verzorgd. U vindt op deze pagina een overzicht van beroepen en branches. Onze klanten hebben goed nagedacht over de juiste inrichting van hun bedrijfswagen. Door overleg met onze klanten en onze jarenlange ervaring in al die branches kunnen wij met u meedenken; en dus vrijwel altijd maatwerk leveren.

Wij komen ook naar u toe, als u dat graag wilt; ‘inbouw op locatie’ noemen we dat bij Bedrijfswageninbouw & Bedrijfswageninrichting. We bouwen uw nieuwe inrichting dan bij u op uw eigen bedrijf in. U hoeft dan niet speciaal naar Leeuwarden te komen om dat te regelen. En dan nemen we natuurlijk ook alle benodigde onderdelen mee. Die hebben wij dan zelf van tevoren in de eigen werkplaats al voorbewerkt. Eén telefoontje naar ons is genoeg om dat te regelen!

Met enige regelmaat plaatsen wij onze nieuw gerealiseerde projecten op deze pagina; komt u dus ook regelmatig hier even terug om die te bekijken. Om deze bedrijfswageninrichtingen te kunnen zien, klikt u op de betreffende bedrijven en/of branches. Bovendien breiden we dit overzicht ook continue uit, zodat u steeds meer verschillende bedrijfswageninrichtingen van ons kunt bekijken.